Çağla Yüksel Gözder'de

facebook   VK   google+   twitter   pinterest   tumblr

Hepimiz daha iyi bir yaşamı hak ediyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için uğraşıyoruz.

Ancak zaman zaman kendimizi yaşamın akışına öylesine kaptırıyoruz ki, beynimizin vücudumuza vermesi gereken “dur ve kendini dinle” komutlarını atlıyoruz. Sonuç olarak nedenini bilmez şekilde sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da yorgun, stresli ve bazen de hasta hissediyoruz kendimizi.

Yaşam tarzınız her ne olursa olsun, vücudunuza kendini yenileyecek, dinlendirecek zamanı tanımanıza, kendinizle barışmanıza, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığı tam olarak sevdiklerinizle uzun yıllar geçirmenize yardımcı olmak istiyoruz.

Özellikle de her geçen gün dünyada hızla yaygınlaşan "Dorn Terapi" ile Bel ve Boyun ağrılarınıza kalıcı olarak “Hoşçakal” demenizi istiyoruz.

Bunu yaparken de sağlıklı yaşam zincirinin kayıp halkası olan beslenme düzeninizi, "Ne Yiyorsak O'yuz" felsefemizden hareketle, hayat tarzınıza uygun hale getirerek obezite, tansiyon, diyabet, kolestrol, cilt, kalp, sinir sistemi gibi olası hastalıklara karşı önlem almanızı istiyoruz. Yani estetik kaygılardan çok, sağlığınız için doğru beslenmenizi öneriyoruz.